Meny

Hva er et godt og ansvarlig spareprodukt?

VG nett referer i dag til Dagsavisens artikkel om nordmenns bevissthet om etikk i forhold til spare- og pensjonsprodukter. I følge artikkelene sier hver fjerde nordmann at det ikke har noen betydning om pensjons- og sparepengene investeres på en etisk og ansvarlig måte.

Vi synes det er bra at 3 av 4 nordmenn mener det er viktig å ta etiske og ansvarlige hensyn når pensjons- og spareproduktene skal investeres.

Vi ønsker selvsagt mer bevisste sparer i forhold til etikk og samfunnsansvar, men også i forhold til kostnader, risiko og avkastning. Det hjelper lite med det mest etiske produktet dersom det ikke skaper avkastning – da er det bedre å ha pengene i banken.

Et godt pensjons- og spareprodukt har en tydelig og langsiktig investeringsstrategi, meget lavt kostnadsnivå, samt en klar og åpen etisk profil.

Hilsen Jeanett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *