Meny

Seminartips

EU-kommissær Michel Barnier kommer, statssekretærene i henholdsvis finansdepartementet og utenriksdepartementet Roger Schjerva og Ingrid Fiskaa kommer, og det gjør også investorer og flere eksperter på kapitalflukt fra utviklingsland.

Seminaret vil gi deg en oppdatering på hva som har skjedd når det gjelder land for land-rapportering, det vil si at selskaper skal rapportere om inntekter, reserver og betaling til myndigheter i et land for land-format. USA har innført lovgivning, EU vurderer det samme i disse dager og nå har også norske myndigheter sagt at man skal se på land for land-rapportering som et alternativ. Denne formiddagen vil det bli diskutert hvordan rapporteringskravene kan komme til å se ut og hvordan de vil virke i praksis.

Notér mandag 23. mai kl 9.30 i kalenderen! Møtelokalet er KLP i Bjørvika. Mer detaljert informasjon samt program finner du i invitasjonsbrevet.

Er du usikker på hva land for land-rapportering er? Les tidligere blogginnlegg hvor både vi og miljø- og utviklingsminister Erik Solheim har begrunnet hvorfor land for land-rapportering er viktig, og om et forslag å ta inn et slikt krav i den norske verdipapirhandelloven. Temaet er også omtalt i KLPs siste SRI-rapport.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *