Meny

Bike for Peace – Dugnadsfondet

Målet for Bike for Peace Norge var å engasjere, inspirere og motivere mennesker som lever med handikap til å leve et aktivt og fullverdigt liv. Men for å gjennomføre sykkelturen i Burma trengte de støtte, og det fikk de fra vårt Dugnadssfond.

Sykkelturen ble gjennomført 21. juni til 2. juli hvor 10 deltagere var med, 9 norske og 1 fra Kina. Flere av deltagerne er selv handikapet. Tore Nærland, leder for Bike for Peace- Norge, var med som reiseleder og er delvis blind. Kjell Magne Bondevik deltok også på turen som deltager fra Oslo Fredssenter.

Gruppen syklet ca 50 km hver dag og turen startet i Bagan til Inle lake. De besøkte bland annet en skole for blinde, en for døve og en ordinær skole hvor alle lå på landsbygda. Gruppen fikk også istand to møter med tidligere fredsprisvinner Aung San Suu Kyi. Hun jobber som kjent for et fritt Burma, demokrati og kjemper for menneskers likeverd og frihet. Les Ivar Wigard sin opplevelse, trykt i Drammens tidene.

Gratulerer med vel gjennomført prosjekt! Vi ser frem til å følge deres engasjement videre.

Hilsen Eva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *