Meny

Syndige aksjer en dårlig idé

I løpet av den siste uken har Finansavisen skrevet at det å investere i syndige aksjer visstnok skal være svært lukrativt. Vi mener det er uansvarlig, vil bety høy risiko og gi lavere avkastning. I dagens utgave av Finansavisen kan du lese vårt tilsvar til de siste dagenes oppslag. Les tilsvaret her.

Hilsen Jeanett

2 kommentarer

 1. Bra talt! Det er mange rare holdninger og oppfatninger ute og går når det gjelder samfunnsansvar. Jeg er også forundret over at så mye av fokus går på risiko-reduksjon (som jo er viktig), men det finnes minst 9 andre grunner til å ta samfunnsansvar: http://wp.me/p1B7c6-1B.

  Bra dere tar til motmæle!

  1. Hei Kjersti!

   Takk for hyggelig tilbakemelding og ikke minst link til fin blogg om et viktig tema. Den vil vi følge!

   Hilsen Jeanett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *