Meny

Støtter fellesmåltider til enslige eldre

Bjørg E. Bjørsvik er ildsjelen som organiserer og arrangerer felles bespisning for enslige eldre i Søgne kommune i Vest-Agder.

Forskning viser at mange eldre ikke får i seg tilstrekkelig av nødvendige næringsstoffer. Spesielt sårbare er eldre hjemmeboende som har blitt alene. Sosiale møteplasser er viktig for økt livskvalitet og psykisk helse. Dette har Bjørg tatt tak i og ønsker å gjøre noe med. Dette synes Dugnadsfondet er et så fantastisk tiltak at vi selvsagt ønsker å støtte henne i hennes prosjekt.

Bjørg sin visjon er kunne bidra til å skape livsglede for eldre i livets siste fase og målet er å gi de eldre matlyst og glede ved å samles til felles, næringsrike måltider i hyggelige omgivelser.

Prosjektet tilbyr 10-15 enslige hjemmeboende felles bespising 2 ganger i måneden. Neste fellesmåltid er 12. oktober. Bespisningen vil skje i kommunens helse- og omsorgssenter, men også i forbindelse med utflukter i nærmiljø til tidligere kjente omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *