Meny

Ikke for enhver pris

Vil du være med å nominere en person eller organisasjon som fremmer etiske aspekter ved innkjøp i offentlig sektor?

Vet du om en person eller organisasjon innen offentlig sektor som har gjort noe særskilt for å fremme etisk handel eller etikk knyttet til innkjøp? Noe som vi andre bør lære av? KLP står bak prisen som deles ut i samarbeid med Initiativ for Etisk Handel og Difi og nå kan du nominere kandidater!

Utelingen skjer på Difis årlige anskaffelseskonferanse som i år avholdes 15. november.

Vi er på jakt etter kandidater som har jobbet konkret og målrettet med å stille etiske krav til leverandører og/eller drevet aktivt informasjonsarbeid og kunnskapsformidling. Kandidaten kan være pådriver for videreutvikling, engasjert i debatter og stått frem som talsperson for temaet. Prisen består av heder og ære samt en utmerkelse.

Hva menes med ”etiske aspekter”?
Etisk aspekter i leverandørkjeden kan være å fremme arbeidstagerrettigheter, menneskerettigheter, og forhindre korrupsjon/bestikkelser og sosial dumping i innkjøp.


Hvem kan tildeles prisen?

Kommuner, helseforetak og andre offentlige etater og departementer, og andre offentlige virksomheter.

Hvordan nominere?

På KLPs websider finner du mer informasjon og du kan sende forslag til samfunnsansvar@klp.no. Spørsmål vedrørende nominasjonen og prisen kan stilles til Eli Bleie Munkelien. Frist er 01. november 2012

1 kommentar

  1. Idebenone sier:

    Vet du om en person eller organisasjon innen offentlig sektor som har gjort noe særskilt for å fremme etiske krav i offentlige innkjøp? Noe som vi andre bør lære av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *