Meny

Statoil best i verden

Transparency International har undersøkt verdens største selskaper og deres åpenhet. Sentralt i undersøkelsen er selskapenes åpenhet og rapportering om anti-korrupsjonsprogrammer, organisatorisk åpenhet og land-for-land rapportering. Statoil er langt foran alle andre selskaper uavhengig av bransje. Her viser selskapet lederskap og baner vei for større åpenhet. Det er flott. Vår egen bransje, finansbransjen, gjør det desverre, men ikke overraskende, dårlig. Åpenhet er viktig for å sikre en bærekraftig utvikling av samfunnet, så vel økonomisk som sosialt. Her kan vi påvirke selskaper til forbedring, både internasjonalt og i Norge. Vi er nyskjerrige på hvor åpne norske selskaper er og håper å kunne bidra til en tilsvarende undersøkelse for de største norske selskapene. Følg med!

Vi gratulerer Statoil!

Hilsen Jeanett

1 kommentar

  1. Christin Oldebråten sier:

    Bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *