Meny

KLPs dugnadsfond passerte 100 tildelinger

Engasjerte nordmenn – det har vi i hele landet! I løpet av de drøyt 2 år som har gått siden etableringen av Dugnadsfondet har midler gått til prosjekter i hele 74 av Norges kommuner fra Berlevåg i nord til Kristiansand i sør, Flora i vest til Femunden i øst. I tillegg har noen engasjerte nordmenn fått hjelp med hjertesaker i land som India, Uganda og Litauen.

Dugnadsfondet til KLP ble etablert i april 2011. Fondet støtter prosjekter og tiltak som omhandler helse, miljø eller humanitære formål og som gjennomføres av frivillige. Siden opprettelsen av fondet har komiteen mottatt og behandlet et mangfold av søknader. Tidligere i år passerte dugnadsfondet 100 tildelinger og vi benytter anledningen til et statusoppgjør.

Ildsjeler over hele Norge har sendt KLP søknader med alt fra ønske om midler til arrangementer for barn og eldre, utstyr til førstehjelp og redning, til materialer til sikring og vedlikehold av turløyper, idrettsbaner eller offentlige lekeplasser. Det har blitt gjennomført fruktdugnad, sommerleir for kreftsyke barn og tilpasset trening for Parkinsonrammede blant mye annet.

Ideen med dugnadsfondet var å gi muligheter til mange frivillige prosjekter. Det ble delt ut opptil 10.000 kr per søknad og det er tydelig at forholdsvis lite midler muliggjør gjennomføring av mange type tiltak. Det er gledelig å konstatere at selv om de fleste prosjekter ville fortjent flere midler, så kom det mye godt ut av støtten som ble gitt.

Les mer om KLPs dugnadsfond her

Eller besøk facebooksiden til dugnadsfondet

Hilsen Tanja Høvin

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *